fbpx

Werken bij Boudoir

Wil jij werken in een gezellig, enthousiast team bij een culinair restaurant in hartje Delft? Wil je boven de norm verdienen en jezelf verder ontwikkelen? Heb jij een passie voor mooie gerechten en houd je ervan om gasten een heerlijke avond te bezorgen? Of wil jij je kook carrière starten aan de zijde van een ervaren chef? Lees dan verder…

Over Ons

Wij zijn Boudoir le Mariage – een culinair restaurant aan een van de gezelligste grachten van Delft, de Hippolytusbuurt. Eigenaar en Chef Monif werkt met prachtige, verse producten van eerlijke komaf om gasten te verrassen met unieke smaakcombinaties. Persoonlijk contact, passie en transparantie staan centraal in ons restaurant. Dit wordt benadrukt door de open keuken en het enthousiaste Team Boudoir.

Wie zoeken we?

Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt, zolang je maar een passie hebt voor koken en wilt leren hoe je prachtige gerechten kunt creëren ben je welkom om je aan de zijde van onze topchef te komen ontwikkelen.

 

Daarnaast  zijn we op zoek naar een vaste waarde in de bediening die een aantal dagen per week beschikbaar is.

 

Basis ervaring in de horeca is voor deze rol uiteraard belangrijk, maar nog belangrijker vinden wij enthousiasme, een gezonde werkmentaliteit en een passie voor eten en gastvrijheid. De juiste kandidaat spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels, heeft een goede uitstraling en beschikt over de ambitie/eigenschappen om leiding te geven aan het bedieningsteam.

Wat bieden we?

Wij bieden een salaris boven de norm, een goede sfeer, volop mogelijkheden voor ontwikkeling en natuurlijk heerlijk eten. Kortom, een leuke werkplek in het centrum van Delft, in een hecht en enthousiast team waar je klanten blij mag maken met unieke gerechten.

Soliciteer direct!