fbpx

Waar wij om geven

uNIVERSELE KEUKEN

Onze keuken bestaat uit veel creativiteit, is geïnspireerd door smaken van over de hele wereld en is bestempeld met hoge kwaliteitsnormen om ingrediënten te kiezen en procedures te selecteren. Elk element, elke smaak en elke kleur in onze gerechten komen van zijn of haar oorspronkelijke bron.

Hoe meer moeite wij in onze keuken investeren, hoe meer u wordt beloond. Want zonder u als onze gast kunnen wij onze passie om mensen te plezieren met onze kookkunsten niet volbrengen.

U kijkt bij ons meteen de open keuken in en zo kunt u genieten van eerlijk en passievol koken.

Atmosfeer

Boudoir Le Mariage heeft een gezellige en omhelzende opzet met betrekking tot verlichting, muziekselectie, decor en aroma. Perfect om te genieten van de culinaire ervaring die wij bieden.

Ons personeel is zeer gemotiveerd en gaat vol passie te werk, omdat zij bij elk aspect van ons restaurant betrokken zijn.

Wij zijn een verbonden team, een echte familie en houden van wat we doen. Tijdens een avond bij ons kunt u rekenen op een zeer prettige en professionele service.

Wijnselectie

Op zoek naar verbazingwekkende, geweldige of smaakvolle wijn? Het is in principe gemakkelijk te vinden. Maar wat echt het verschil maakt, is de selectie. Om goed te kunnen selecteren, is het belangrijk om de wijnen goed te kennen en tegelijkertijd te kunnen genieten van echt goed eten. Door onze wijnexpert Niels bieden wij u altijd een passende wijn aan.

Hij beschikt over een grote kennis van wijn en goed eten, hij kent de wijnen als geen ander. Door zijn charme en nauwkeurige gevoel voor het selecteren van wijnen, kunt u dankzij Niels genieten van verschillende smaken wijn die zijn gebaseerd op basis van uw culinaire voorkeuren.