fbpx

Thuis uit eten met boudoir

Geniet van een overheerlijke diner
in de comfort van je eigen huis.

Thuis uit eten

Boudoir le mariage aan huis

Onze keuken bestaat uit veel creativiteit, is geïnspireerd door smaken van over de hele wereld en is bestempeld met hoge kwaliteitsnormen om ingrediënten te kiezen en procedures te selecteren. Elk element, elke smaak en elke kleur in onze gerechten komen van zijn of haar oorspronkelijke bron.

Chef Monif zorgt elke dinsdag tot en met zondag voor overheerlijke gerechten, die u kunt serveren aan tafel in u eigen privéomgeving.

Bij alle gerechten krijgt u uitleg hoe u dit zelf kunt serveren. Wilt u liever een hele avond ontzorgt worden? Dan kunt u chef Monif boeken voor een prive diner aan huis. U kunt hier meer informatie vinden.

Wij bezorgen elke dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 19:00.

Culinaire ervaringen

Geweldig gegeten vanavond. Vooral het buikspek, afgelakt en met een lekkere merlot er bij. Subliem

Paul Hom
Weer fantastisch gegeten en genoten van een heerlijk 5 gangen diner van Boudoir le Mariage!


Rick Hendriks
Heerlijjk gegeten samen met een collega. We hadden gekozen voor de Tour around our menu. Chef Monif kwam voor het hoofdgerecht bij ons aan tafel!Ifraah Ghedi
We zijn uitstekend verzorgd door gastheer Niels, het eten was subliem, de aangeraden wijnen complementeerden de avond uitstekend - hier moet je zijn voor een geraffineerd avondje uit en wij zijn snel weer terug!
Thomas Boeren

Geniet vandaag nog van
een overheerlijke maaltijd aan huis!

Welkom bij
boudoir le mariage

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op u eerste bestellingen!