fbpx

Verken je nieuwe baan door te proeven!

Taste & Talk

Wanneer: 3 Oktober, van 18u – 21u
Waar: Boudoir le Mariage, Delft

Graag nodigen we je uit voor een speciaal proef evenement in ons culinair restaurant in hartje Delft. Tijdens deze avond kan je kennismaken met de bevlogen chef/eigenaar, het enthousiaste team, onze toekomstvisie en de unieke smaakcombinaties die de keuken zo typeren.

Het doel is om samen op een leuke manier te verkennen of jij deel uit zou willen/kunnen maken van ons team!  

Nieuwe start

Het restaurant staat aan de vooravond van een opwindende, nieuwe start en jij kan daar een belangrijke rol in gaan spelen. Dit biedt mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, een salaris boven de norm, een fijne sfeer en natuurlijk voor het blij maken van klanten met prachtige, unieke gerechten.

Juiste match

Binnen ons restaurant is de bediening enorm belangrijk om de klanten de onvergetelijke ervaring te kunnen bieden die we voor ogen hebben. Wij zijn daarom o.a. op zoek naar een hands-on manager voor de bediening die meerdere dagen per week beschikbaar is.
 

Ervaring

Basis ervaring in de horeca is voor deze rol uiteraard belangrijk, maar nog belangrijker vinden wij enthousiasme, een gezonde werkmentaliteit en een passie voor eten en gastvrijheid. De juiste kandidaat spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels, heeft een goede uitstraling en beschikt over de ambitie/eigenschappen om leiding te geven aan het bedieningsteam.

Kortom, kom gezellig langs om te proeven en te praten!

Reserveer een plekje

Mocht je meer mensen kennen voor wie dit een passend event zou zijn, deel deze uitnodiging dan met hem of haar, geef ons de naam door en ontvang een bijzondere fles wijn als deze persoon wordt aangenomen!

Deel met anderen!

WhatsApp
Email

Vanaf treinstation Delft zijn we lopend te bereiken en ook de tram en bus zijn op ca 5 minuten loopafstand. Uiteraard kun je ook met de fiets of scooter het restaurant makkelijk bereiken.