fbpx

Restaurant reserveren in Delft

Open keuken restaurant

100% verse producten

Toegankelijk voor rolstoelen

Wilt u graag een tafel bij een goed restaurant reserveren in het centrum van Delft? Reserveer dan direct bij Boudoir Le Mariage. In mijn restaurant ontdekt u diverse heerlijke smaken, waarbij u het respect voor de verse producten kunt proeven. In mijn keuken zijn drie regels: de eerste regel is toewijding, de tweede is dat er altijd respect is voor de producten en als laatste treedt er in mijn keuken geen onnodige bewerking van smaken op. U ziet door de open keuken precies met hoeveel passie en expertise uw gerechten worden bereid. Genieten van een culinaire avond in Delft doet u door te reserveren in mijn restaurant!

boudoir le mariage
Het is mogelijk dat u benieuwd ben naar al onze gerechten. Dan raden we je aan om een Tripje door Boudoir te nemen. Laat ons weten of u allergie├źn of wensen heeft. Gebaseerd op dit, maken we een menu speciaal voor u!

Bij een goed restaurant reserveren in Delft

Wilt u graag reserveren bij ons restaurant in Delft, maar weet u niet goed welke gerechten op het menu u graag wilt bestellen? Dat is geen enkel probleem, want u kunt bij ons een zogenaamde trip door Boudoir maken en diverse gerechten van ons culinair restaurant proeven. U heeft de keuze uit verschillende gastronomische trips. Kiest u voor een stedentrip met vier gangen, een ontdekkingsreis met vijf gangen, een boottrip met zes gangen of een verre reis met zeven gangen? Ga voor de reis die past bij uw wensen en geniet van een gastronomische reis door Boudoir. U hoeft enkel nog maar te reserveren bij ons restaurant in Delft!

Reserveer direct online

Wilt u graag reserveren bij een goed restaurant in Delft? Reserveer dan direct bij Boudoir Le Mariage. U doet dit eenvoudig en snel via het reserveringssysteem of door te bellen naar 0152122805. Heeft u allergie├źn?

Neem ook dan contact met ons op. Ik stel graag een persoonlijk menu voor u samen. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk: zo zijn wij goed toegankelijk voor al onze gasten uit Delft en omstreken. Wij ontvangen u graag!