fbpx

Restaurant Delft gangen menu

Wil je een gastronomische reis maken in Delft? Op zoek naar een restaurant in Delft voor gangen menu? Tijdens een avondje culinair dineren bij Boudoir Le Mariage tref je verrassende smaaksensaties van hoge kwaliteit aan. Of je nou iemand wilt verrassen of jezelf wilt verwennen: uitgebreid dineren is eigenlijk altijd een bijzondere ervaring.

Restaurant delft gangen menu : 4,5,6 of 7 gangen

Een aanrader is een tripje door Boudoir! Vooral als je niet weet welke gerechten je van het menu wilt bestellen. Er is namelijk keus uit verschillende gastronomische trips. Ga je mee op een stedentrip met vier gangen? Of kies je voor een ontdekkingsreis met vijf gangen? Een boottocht met zes gangen is ook mogelijk! Zelfs een verre reis met zeven gangen is mogelijk! Op deze manier ben je een beetje op vakantie in eigen land. Wie wilt dat nou niet? Je kunt ook allergie├źn of wensen aan ons achterlaten. Gebaseerd op dit, maken we een menu speciaal voor u. Kies de reis die past bij uw wensen en geniet van een gastronomische reis door Boudoir Le Mariage!

Al benieuwd wat Boudoir Le Mariage voor jou in petto heeft?

Wij garanderen dat je Boudoir Le Mariage zult verlaten met een culinaire ervaring. In mijn restaurant ontdek je diverse heerlijke smaken, waarbij je het respect voor de verse producten kunt proeven. Kom samen met een vriend, vriendin, familie of collega aan tafel en geniet van onze culinaire reis met een uitgebreid gangen-diner!

Tot 6 personen kan dit middels ons reserveringssysteem. Wil je liever telefonisch reserveren? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk, zo zijn wij toegankelijk voor iedereen. We kunnen niet wachten je te ontvangen! 015 889 08 23