fbpx

Een tafel in ons restaurant reserveren in Delft

Open keuken restaurant

100% verse producten

Toegankelijk voor rolstoelen

Wilt u graag een tafel bij een heerlijk restaurant reserveren in Delft? Reserveer dan direct bij Boudoir Le Mariage. U ontdekt bij ons diverse heerlijke smaken, waarbij u het respect voor de verse producten kunt proeven. In onze open keuken ziet u direct met hoeveel expertise en passie ons team uw gerechten bereid. Dit doen ze met volle toewijding én met gebruik van de nieuwste technieken en procedures. Hierdoor proeft u enkel pure smaken met invloeden uit de hele wereld.  

Reserveer direct online

Wilt u graag reserveren bij een rolstoelvriendelijk restaurant in Delft? Reserveer dan direct bij Boudoir Le Mariage. U doet dit eenvoudig en snel via ons reserveringssysteem als u met een gezelschap van maximaal zes personen komt. Komt u met een grotere groep naar ons goede restaurant? Bel ons dan op 015 889 0823. Heeft u allergieën? Neem ook dan contact met ons op, zodat wij een persoonlijk menu voor u kunnen samenstellen. Wij ontvangen u graag!

Bij ons restaurant een tafel reserveren in Delft voor een gastronomisch diner

Wilt u graag reserveren bij ons restaurant in Delft, maar weet u niet goed welke gerechten op het menu u graag wilt bestellen? Dat is geen enkel probleem, want u kunt bij ons een zogenaamde trip door Boudoir maken en diverse gerechten uit ons culinair restaurant proeven. U heeft de keuze uit verschillende gastronomische trips. Kiest u voor een stedentrip met vier gangen, een ontdekkingsreis met vijf gangen, een boottrip met zes gangen of een verre reis met zeven gangen? Ga voor de reis die past bij uw wensen en geniet van bijzondere gerechten. Het enige wat u voor deze ervaring hoeft te doen, is reserveren bij ons restaurant in Delft!