fbpx

Private dining

By chef monif

Private session at Boudoir Le Mariage

Een gastronomische reis

Geniet tijdens private dining van een aangepaste culinaire ervaring met een privéchef in Delft. U ervaart bij Boudoir Le Mariage een exclusief diner met een internationale chef.

Chef Monif laat u smaken en geuren ontdekken die u nooit eerder heeft meegemaakt. Get ready and taste sensations you’ve never seen before!

Chef Monif

Get ready and let me show you
the other side of food

Private dining
restaurant delft

COME DINE WITH ME

Knus en intiem

Chef Monif houdt ervan om mensen te ontmoeten met de gezamenlijke passie: food. Als u al eens gezellig uit eten bent geweest bij Boudoir Le Mariage heeft u vast wel gemerkt dat het vaak aan de drukke kant is. Dit is dan ook de reden waarom Monif niet altijd tijd heeft om gedag te zeggen. Hier komt dus verandering in! Vandaar het nieuwe concept: private dining in Delft met Chef Monif.

Het wordt een intieme avond met een kleine groep mensen. U kunt het samen over alles hebben. Dit is dus de perfecte avond om elkaar te leren kennen en tegelijkertijd geniet u van allerlei smaaksensaties. Bent u altijd al nieuwsgierig geweest hoe een bepaald gerecht in elkaar zit? Of bent u benieuwd wie Chef Monif nog meer is behalve de eigenaar van Boudoir? Dan is dit het moment! Het zal zeker een smaakvolle en luxe avond worden. ‘Take time to plan your night’ en u zult een gastronomische reis meemaken als nooit te voren. 

Kerstdiner delft

Boudoir Le Mariage

Reserveer een avond

Om ervoor te zorgen dat Chef Monif genoeg tijd heeft voor iedereen zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de private dining in Delft. U reserveert uw diner uit een universele keuken met behulp van dit formulier minimaal een week van tevoren. Private dining in Delft is mogelijk op maandag tot en met woensdag. U belt ons voor meer informatie, het reserveren van een etentje met een grote groep én om uw eventuele allergieën door te geven op 015 889 0823.