fbpx

Private dining in Delft

By chef monif

Private session

Een gastronomische reis

Op zoek naar een intieme locatie in Delft voor een private diner? Ervaar bij Boudoir Le Mariage een exclusief diner met een internationale chef.

Chef Monif laat je smaken en geuren ontdekken die je nooit eerder hebt meegemaakt. Get ready and taste sensations you’ve never seen before!

Chef Monif

Get ready and let me show you
the other side of food

Private dining
Private dining

COME DINE WITH ME

Knus en intiem

Alvast een voorproefje: Chef Monif houdt ervan om mensen te ontmoeten met de gezamelijke passie: food.
Als je eens bent komen eten bij Boudoir Le Mariage heb je vast wel gemerkt dat het vaak aan de drukke kant is. Dit is dan ook de reden waarom Monif niet altijd tijd heeft om gedag te zeggen. Hier komt dus verandering in! Vandaar het nieuwe concept: Een private session met Chef Monif.

Het wordt een intieme avond met een kleine groep mensen. Jullie kunnen het samen over alles hebben. Dit is dus de perfecte avond om elkaar te leren kennen en tegelijkertijd geniet je van allerlei smaaksensaties. Ben je altijd alnieuwsgierig geweest hoe een bepaald gerecht in elkaar zit? Of ben je benieuwd wie Chef Monif nog meer is behalve de eigenaar van Boudoir? Dit is dan het moment! Het zal zeker een smaakvolle en exclusieve avond worden. Ik zou zeggen take time to plan your night & je zult een gastronomische reis meemaken van nooit te voren.

Kerstdiner delft

Boudoir Le Mariage

Book a table

Om ervoor te zorgen dat Chef Monif genoeg tijd heeft voor iedereen is er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de private dining. Elke maandag en dinsdag avond hebben we maar plek voor 8 mensen!

Reserveer jouw diner 1 week van te voren!

Boudoir Le Mariage at home

Onze keuken bestaat uit veel creativiteit, is geïnspireerd door smaken van over de hele wereld en is bestempeld met hoge kwaliteitsnormen om ingrediënten te kiezen en procedures te selecteren. Elk element, elke smaak en elke kleur in onze gerechten komen van zijn of haar oorspronkelijke bron.

Chef Monif zorgt elke dinsdag tot en met zondag voor overheerlijke gerechten, die u kunt serveren aan tafel in u eigen privéomgeving.

Wij bezorgen elke dinsdag tot en met zondag van 16:00 tot 19:00.