fbpx

Restaurant IN DELFT Boudoir Le Mariage Restaurant IN DELFT Boudoir Le Mariage Restaurant IN DELFT Boudoir Le Mariage Restaurant IN DELFT Boudoir Le Mariage

Over

Boudoir

Mijn naam is Monif en ik ben chef en eigenaar van Boudoir Le Mariage.

Ik heb nu de vrijheid om mijn culinaire creativiteit te ontketenen voor hen die koken met betekenis, originaliteit en eerlijkheid waarderen.

De gastromische formule is simpelweg gebaseerd op verse producten met gecertificeerde oorsprong, culinaire technieken en specifieke procedures om texturen en smaken te verbeteren.

Dit allemaal gecombineerd met mijn ervaring in verschillende breedtegraden over de hele wereld creëerteen prachtige kans om het direct aan te bieden in mijn open keuken waar je ons altijd kunt zien.

Gastronomisch

Uit eten

Wilt u gastronomisch uit eten in Delft? Bij Boudoir Le Mariage geniet u van mijn culinaire creativiteit met verse producten en heerlijke smaken. In mijn restaurant vind ik persoonlijk contact met mijn gasten erg belangrijk. Door de open keuken ziet u precies hoe uw eten met grote ambiance wordt bereid. 

Gastronomisch uit eten in het centrum van Delft

Wanneer u gastronomisch uit eten wilt in het centrum van Delft, bent u bij Boudoir Le Mariage van harte welkom. Ik verblijd u graag met mijn culinaire technieken en procedures, waarmee ik altijd heerlijke smaken weet te creëren. Zo geniet u in hartje Delft gastronomisch tijdens het uit eten. Mijn restaurant is voor iedereen toegankelijk, ook wanneer u in een rolstoel zit.

Maak direct een reservering of bestel uw eten voor thuis

Wilt u graag een reservering maken om gastronomisch uit eten te gaan bij mijn Boudoir Le Mariage in Delft? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u liever thuis in Delft gastronomisch genieten van mijn gerechten in plaats van uit eten gaan? Ook dat is mogelijk. Bestel uw gewenste gerechten en geniet optimaal bij u thuis. 

3 belangrijke regels

IN MIJN KEUKEN

-toewijding

-respect voor het product

-geen onnodige bewerkingen van smaken

Kom en ontdek mijn kookkunsten en doe mee met onze gastronomische bubbel in Delft bij Boudoir Le Mariage

Menu kaart

Boudoir Le Mariage

Het is mogelijk dat u benieuwd ben naar al onze gerechten. Dan raden we je aan om een Tripje door Boudoir te nemen. Laat ons weten of u allergieën of wensen heeft. Gebaseerd op dit, maken we een menu speciaal voor u!

Wijn, wijn en nog meer wijn!

Boudoir Le Mariage