fbpx

Menu

voorgerechten

Tartaar op 3 manieren
3 bereidingen van tartaar, hand gesneden. Bestaand uit ossenhaas, zalm en aubergine.
Elk op eigen manier op smaak gebracht. Geserveerd op dun gesneden crostini.
Dorade tiradito
Dorade sashimi gepresenteerd als moderne versie van ceviche.
Tataki bavette
TAtAKI BAVETTE Quickly seared in our Charcoal smoker and then present it in a very Asian way.
Romige prei/basilicum soep
Lauw warm geserveerd met verse Noordzee krab salade.
Pulpo & gamba
Van de grill, overgoten met Chorizo-Ikura olie

visgerechten

Valenciaanse Risotto
Alle ingrediƫnten , smaken en kleuren van deze paella zijn gemaakt
met geduld en rijkheid die alleen een risotto kan bieden.
Perfect Coquilles
Carefully pan seared scallops over smoked cauliflower puree and finish with a citric element.
Kabeljauwhaas
Gekonfijt met zwarte beluga linzen en afgemaakt met drie kleuren paprika.

vleesgerechten

Ossenhaas & foie gras
In de pan gebakken met tijm en boter.
Met bovenop gebakken ganzenlever en afgemaakt met gekarameliseerde appels. Medium rare geserveerd.
1/4 Lamms Rack
Licht geroosterd met een lekker bruin korstje en een roze binnenkant.
Buikspek
Na 72 uur gepekeld wordt hij langzaam in 5 uut gegaard voor 5 uur. Als resultaat een krokante buitenkant.
Geserveerd met een lichtpittige hazelnoot romesco tapenade en bijbehorende salsa..
Luxe mini burger
Huisgemaakte mini burger met huisgemaakte umami ketchup

Nacherechten

Onze cheesecake
Orgineel recept.
Appelkruimeltaart
Familie recept. Warm uit de oven.
Smeltende chocoladetaart
Warm uit de oven. Je raakt er nooit op uitgekeken..

Het is mogelijk dat u benieuwd ben naar al onze gerechten. Dan raden we je aan om een Tripje door Boudoir te nemen. Laat ons weten of u allergieƫn of wensen heeft. Gebaseerd op dit, maken we een menu speciaal voor u!

Culinair eten

tripje door boudoir

Stedentrip: 4 gangen
Ontdekkingsreis : 5 gangen
Boottrip : 6 gangen
Verre reis : 7 gangen