fbpx

Menu

Culinair eten

Lunch

Soups & salades

  • Roasted Tomato Soup €7.00

    Met crème fraîche.

  • Creamy Leek/Basil Soup €9.00

    Met Noordzee krab salade.

  • Burrata Salad €9.00

    Gekonfijte tomaten, pijnboompitten crumble & scherpe basilicumvinaigrette.

  • Watercress & House Smoked Salmon Salad €11.00

    Komkommer & bosui noedels, Japanse dressing en dille mayonaise.

Sandwiches & toasts

  • Cheddar & Mozzarella Grilled Cheese €7.00

    Op brioche brood met een kopje geroosterde tomatensoep.

  • Sliders €12.00

    Twee handgemaakte miniburgers, mango-augurken, dungesneden rode uien en onze umami-ketchup.

  • Dry aged Ribeye €15.00

    Tranche op sponsachtige en knapperige brioche toast.

  • Portobello, Shiitake & Konings Oesterzwam €13.00

    Paddenstoelen op toast.

  • Falafel €9.00

    Sesam-citroenmayonaise, lente-uitjes/tomatenblokjes en pepermunt-limoenvinaigrette.
    Allemaal verpakt in zacht Libanees plat brood.

Side dishes

  • Fresh Potato Fries €4.00
  • Green Summer Salad €4.00
  • Tangy Spinazie €4.00
  • Luchtig & Knapperig Brioche Brood €4.00

Homemade Desserts

  • Apple Crumble €7.00

    Met vanille ijs.

  • Chocolate Fondant €7.00

    Met framboos sorbet.

Diner

voorgerechten

  • Lightly Smoked Tuna Tartar €16.00

    Verse hollandaisesaus en verfijnd met druppels milde jalapeño vinaigrette

  • Tiradito €15.00

    Dagelijkse keuze sashimi gepresenteerd als moderne versie van ceviche.

  • Tataki Bavette €15.00

    Kort gebraden in onze houtskool roker en gepresenteerd op oosterse wijze

  • Lobster Cocktail €21.00

    Koude kreeft met knapperige sla basis, avocadosalsa en de traditionele cocktailsaus gepresenteerd in een martiniglas.

tussengerechten

  • Wild Mushrooms €15.00

    Op toast.

  • Scallops €17.00

    Geroosterde coquilles op auberginetartaar .

  • Mediterranean Octopus van de Grill €17.00

    Geroosterde zoete aardappelkoek en afgemaakt met rokerige en pittige salsa.

Hoofdgerechten

  • Tenderloin & Foie Gras €31.00

    In de pan gebakken met tijm en boter. Met bovenop gebakken ganzenlever en afgemaakt met gekarameliseerde appels.
    Medium rare geserveerd

  • Lamb Rack €29.00

    Licht gerookt met een lekker bruin korstje en een roze binnenkant.

  • Dry Aged Rib Eye €24.00

    Snel aangebraden op 350 graden en bekroond met paddestoelen.
    Afgemaakt met basilicum/ansjovisboter

  • Iberico Pork Belly €22.00

    Na 48 uur gepekeld te zijn wordt deze langzaam gegaard voor 5 uur, met als resultaat een krokante buitenkant.
    Geserveerd met een lichtpittige hazelnoot romesco tapenade en bijbehorende salsa.

  • Salmon Torch & Confi €22.00

    Met risotto pearl couscous.

  • Wild Canadian Lobster €29.00

    Hele kreeft levend gestoomd dan gegrild.
    Geserveerd met rokerige geklaarde boter, Japanse salade en frietjes.

Nagerechten

  • Appel Crumble €9.00

    Familie recept.
    Warm uit de oven.

  • Chocolate Fondant €9.00

    Warm uit de oven, geserveerd met een sorbet van framboos.

tripje door boudoir

Het is mogelijk dat u benieuwd ben naar al onze gerechten. Dan raden we je aan om een Tripje door Boudoir te nemen. Laat ons weten of u allergieën of wensen heeft. Gebaseerd op dit, maken we een menu speciaal voor u!

  • Stedentrip €42.50

    4 gangen

  • Ontdekkingsreis €55.00

    5 gangen

  • Boottrip €65.00

    6 gangen

  • Verre reis €75.00

    7 gangen