fbpx

Lunch in Delf

Open keuken restaurant

100% verse producten

Toegankelijk voor rolstoelen

Een heerlijke lunch eet u bij Boudoir Le Mariage in Delft. U vindt bij ons een diverse kaart met smaakvolle gerechten, altijd bereid met pure en verse ingrediënten. Ons restaurant is gelegen in het sfeervolle centrum van Delft en is de ideale plek om gezellig met uw vrienden of familie te lunchen. Proef smaakcombinaties die u nog nooit eerder probeerde en laat u verrassen door mijn creativiteit!

boudoir le mariage
Het is mogelijk dat u benieuwd ben naar al onze gerechten. Dan raden we je aan om een Tripje door Boudoir te nemen. Laat ons weten of u allergieën of wensen heeft. Gebaseerd op dit, maken we een menu speciaal voor u!

Een gezellige en smaakvolle lunch in het centrum van Delft

Lunchen in Delft doet u bij Boudoir Le Mariage. Ik laat mijn gasten graag genieten van een complete beleving, zowel op het bord als in het restaurant. In mijn restaurant in Delft beschik ik bijvoorbeeld over een open keuken, zodat u kunt zien hoe ik uw lunch bereid. U merkt dan op dat ik met veel toewijding en passie werk en altijd met respect omga met de producten. Heeft u allergieën? Laat het ons weten en we passen uw gerecht aan. Als u bij mijn culinair restaurant in Delft komt lunchen, wil ik immers dat u een fantastische ervaring heeft. Daar doen ik en mijn team alles aan!

Reserveer direct als u wilt komen lunchen in ons restaurant in Delft

Of u nu in Delft woont of een dag of weekend weg bent in deze stad: mijn restaurant is de plek waar u moet zijn voor een gezellige en smakelijke lunch. Reserveer een plek door te bellen naar 0152122805 en we ontvangen u graag binnenkort! Wist u dat u ook thuis kunt genieten van onze gerechten? Maak een keuze van onze menukaart, plaats uw bestelling en laat deze thuisbezorgen of haal uw gerecht(en) af in ons restaurant.