fbpx

Lekker eten in Delft

Open keuken restaurant

100% verse producten

Toegankelijk voor rolstoelen

Voor vers en lekker eten in Delft gaat u naar Boudoir Le Mariage. Bij ons geniet u van gerechten die vers gemaakt worden van de beste ingrediënten en met de beste technieken en procedures. Creativiteit staat centraal in onze keuken en we halen de inspiratie voor onze smaken uit de hele wereld. U weet niet wat u proeft als u lekker komt eten bij ons in Delft!

boudoir le mariage
Het is mogelijk dat u benieuwd ben naar al onze gerechten. Dan raden we je aan om een Tripje door Boudoir te nemen. Laat ons weten of u allergieën of wensen heeft. Gebaseerd op dit, maken we een menu speciaal voor u!

Lekker eten doet u bij ons in Delft

Wij begrijpen het maar al te goed dat u af en toe lekker wilt gaan eten in een leuke ambiance in Delft. Gezellig uit eten doet u dan ook bij Boudoir Le Mariage. Door onze open keuken ziet u met welke passie we uw eten bereiden. We vinden persoonlijk contact met onze gasten dan ook erg belangrijk. Bovendien drinkt u bij ons ook nog smaakvolle wijnen die goed bij uw gewenste gerecht van onze menukaart passen. Onze wijnexpert komt graag bij uw tafel langs om het een en ander over onze wijnselectie te vertellen.

Kom langs of bestel ons eten voor thuis

Wilt u een tafel reserveren om lekker te gaan eten in Delft? Met een groep tot zes personen doet u dit via ons reserveringssysteem. Als u met een grotere groep wilt komen, vinden we het prettig als u ons belt op 015 889 0823. Geef het ook aan ons door als u dieetwensen hebt. Het is bovendien mogelijk om culinaire gerechten af te halen als u liever thuis geniet van ons lekkere eten.