fbpx

Kerstdiner Delft

Come celberate christmas with us

Opzoek naar een locatie voor een kerstdiner in Delft? Voor een betoverend en culinair diner is iedereen welkom bij Boudoir Le Mariage. Vooral met de feestdagen zal Boudoir voor jou iets spectaculairs neerzetten. Wil je kerst dineren met je collega’s, familie of misschien samen met jouw geliefde? Wij staan in ieder geval klaar voor jou en bereiden voor jou een magische maand december!

KERST MET COLLEGA’S

Feestelijk het nieuwjaar in met collega’s? Een onvergetelijk bedrijfsuitje is natuurlijk het kerst diner! Maar wil je zelf niet te veel regelen, want de maand december is op werk al druk genoeg? Boudoir Le Mariage is dan jouw ideale oplossing! Het enige wat jij hoeft te doen is al de wensen en allergieën door te geven en er wordt een speciaal arrangement gemaakt. Het wordt gegarandeerd
een uitje waar je collega’s volgend jaar nog over praten!

KERTS MET FAMILIE EN VRIENDEN

Sprookjesachtig uit eten met de hele familie? Klinkt dat niet super gezellig? Bij Boudoir vinden wij dat zeker! Met lieve familie en vrienden tot in de late uurtjes aan tafel zitten met heerlijk eten maakt het kerstdiner één van de favoriete feestdagen. Kerst moet dan ook het moment zijn van super veel gezelligheid zonder dat je veel moet regelen. Boudoir Le Mariage wilt graag voor jou en je
familie en vrienden een culinair diner bereiden om deze kerst er een te maken van nooit te voren!
Kerstdiner delft

Kerst date

Een magische avond met je geliefde is een droom die iedereen heeft. Maar hoe plan je deze avond dan in? Één ding is zeker iedereen houdt van eten. Voor een classic date night in een volledige kerst sfeer is Boudoir Le Mariage de ultieme locatie. Ook nog leuk om te weten: Boudoir Le Mariage heeft voor de maand december een speciaal menu. Dat maakt jouw avond nog extra perfect!

Tafel reserveren?

Reservering plaatsen voor lunch of diner? Tot 6 personen kan dit middels ons reserveringssysteem rechtsonderin. Wilt u liever telefonisch reserveren? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Heeft u allergieën? Neem ook dan contact met ons op. Wij stel graag een persoonlijk menu voor u samen. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk, zo zijn wij toegankelijk voor iedereen.

0158890823