fbpx

Gastronomisch uit eten in Delft

Open keuken restaurant

100% verse producten

Toegankelijk voor rolstoelen

Wilt u gastronomisch uit eten in Delft? Bij Boudoir Le Mariage geniet u van mijn culinaire creativiteit met verse producten en heerlijke smaken.

Ik vind persoonlijk contact met mijn gasten erg belangrijk en vertel daarom graag meer over mijn gerechten. Bovendien ziet u door de open keuken precies hoe uw eten met grote ambiance wordt bereid.

boudoir le mariage
Het is mogelijk dat u benieuwd ben naar al onze gerechten. Dan raden we je aan om een Tripje door Boudoir te nemen. Laat ons weten of u allergieën of wensen heeft. Gebaseerd op dit, maken we een menu speciaal voor u!

Gastronomisch uit eten in een sfeervol restaurant in het centrum van Delft

Wanneer u gastronomisch uit eten wilt in het centrum van Delft, bent u bij Boudoir Le Mariage van harte welkom. Ik verras en verblijd u graag met mijn culinaire technieken en procedures, waarmee ik altijd heerlijke smaken weet te creëren. Zo geniet u in hartje Delft van smaakvol gastronomisch eten tijdens uw avondje uit. Mijn sfeervolle restaurant is voor iedereen toegankelijk, ook wanneer u in een rolstoel zit. Iedereen is dan ook welkom!

Maak direct een reservering of bestel uw eten voor thuis

Heeft u zin in een fijne avond uit en wilt u daarom graag een reservering maken om te dineren bij Boudoir Le Mariage? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u liever thuis in Delft gastronomisch genieten van mijn gerechten in plaats van uit eten gaan? Ook dat is mogelijk: wij bieden mogelijkheden tot bezorging en afhaal. Bestel de gewenste gerechten en geniet optimaal in uw eigen omgeving!

Boudoir Le Mariage at home

Onze keuken bestaat uit veel creativiteit, is geïnspireerd door smaken van over de hele wereld en is bestempeld met hoge kwaliteitsnormen om ingrediënten te kiezen en procedures te selecteren. Elk element, elke smaak en elke kleur in onze gerechten komen van zijn of haar oorspronkelijke bron.

Chef Monif zorgt elke dinsdag tot en met zondag voor overheerlijke gerechten, die u kunt serveren aan tafel in u eigen privéomgeving.

Wij bezorgen elke dinsdag tot en met zondag van 16:00 tot 19:00.