fbpx

Familie uitje delft: 5 tips!

Wil je een weekendje weg of een leuk familie uitje in Delft? Rustig nagenieten van een dag vol musea en cultuur? Delft is veelzijdig en daarmee perfect voor een weekendje weg in eigen land. Mooie bezienswaardigheden, hotspots en highlights zijn te vinden in het centrum van Delft. Wat ook heel fijn is aan Delft is dat het een compacte stad is. Je hoeft dus geen gebruik te maken van het openbaar vervoer en kunt alles lopen of eventueel fietsen. Zo zie je de stad op z’n mooist en ontdek je ook nog eens de leuke straten en verstopte pareltjes. Door haar rijke historie en gezellige centrum is deze stad zeker een bezoek waard. Enjoy!

Vijf leuke dingen die je in Delft kunt doen:

1. Disco bowlen

Bowlen is een activiteit die iedereen kan doen, kinderen, volwassen en zelfs kleuters met een beetje hulp. Het is iets waar gezelligheid en sportiviteit centraal staat. Bowlen met de “juiste” muziek en licht- en rookeffecten maakt het nog extra leuk.

Tip: Bowlen is altijd leuk voor een personeelsuitje of een dagje weg met familie/vrienden. Bij Boudoir Le Mariage kan je deze dag mooi afsluiten met een heerlijk hapje!

2. Escape room

Een escape room is een plek waar volwassenen kinderen worden en kinderen volwassenen zijn. Herinner je hoe het was om je te verwonderen, te ontdekken, te vallen en weer op te staan, maar altijd door te gaan vanuit een onstilbare nieuwgierigheid naar wat er zich achter de volgende deur bevindt. Je ervaart mysterieuze, meeslepende en bloedstollende experiences. Één ding is zeker: het zal zeker geen saai dagje uit zijn!

3. Shoppen

Langs de mooie, sprookjesachtige grachten in Delft is een dagje winkelen heerlijk. De stad bestaat uit unieke hotspots en hippe boetiekjes. Dat is wat Delft speciaal maakt. Winkels in de stad zijn over het algemeen van 09.00 uur tot 17.30 uur geopend en op vrijdag is het koopavond.

Zo’n hele dag winkelen zorgt natuurlijk altijd voor een lekkere trek. In de binnenstad zijn er veel restaurantjes. Maar uit welke moet je nou kiezen? Bij Boudoir Le Mariage zullen we je altijd met liefde verwelkomen. Lunch, diner of een alleen drankje doen is allemaal goed. Onze mini hamburgers zijn op het moment favoriet!

4. Beklim de toren van de Nieuwe kerk

Naast sportieve, spannende en sprookjesachtige activiteiten kun je in Delft ook een historisch uitje doen. De Nieuwe kerk is bekend vanwege het Praalgraf van Willem van Oranje. Leuk weetje: De Nieuwe kerk is met 108,75 meter na de Domtoren in Utrecht de hoogste kerktoren van Nederland. Het is een kerkgebouw aan de Markt in het centrum van Delft. Je hebt een ideaal uitzicht over Delft en omgeving. De kerktoren beklimmen is dan ook een behoorlijke opgave, maar het is het absoluut waard!

5. Familie uitje in delft? Heerlijk dineren langs de grachten

Wilt u een boottrip of een verre reis maken, maar dan in Delft? Bij Boudoir Le Mariage is dat mogelijk! Als u een tripje door Boudoir neemt kunt u kennis maken met onze gerechten. Laat ons weten of u allergieën of wensen heeft. Gebaseerd op dit, maken we een menu speciaal voor u.

Wij garanderen dat u Boudoir Le Mariage zult verlaten met een culinaire ervaring. In mijn restaurant ontdekt u diverse heerlijke smaken, waarbij u het respect voor de verse producten kunt proeven

Reservering plaatsen voor lunch of diner? Tot 6 personen kan dit middels ons reserveringssysteem rechts onderin. Wilt u liever telefonisch reserveren? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. We kunnen niet wachten u te ontvangen! 015 889 08 23

Familie uitje delft