fbpx

reviews

Geweldig gegeten vanavond. Vooral het buikspek, afgelakt en met een lekkere merlot er bij. Subliem
Paul Hom
Gezellig. Goed toegangbaar, romantisch...

Hoofdzaak kappers
We zijn uitstekend verzorgd door gastheer Niels, het eten was subliem, de aangeraden wijnen complementeerden de avond uitstekend - hier moet je zijn voor een geraffineerd avondje uit en wij zijn snel weer terug!
Thomas Boeren
Heerlijjk gegeten samen met een collega. We hadden gekozen voor de Tour around our menu. Chef Monif kwam voor het hoofdgerecht bij ons aan tafel!

Ifraah Ghedi
Weer fantastisch gegeten en genoten van een heerlijk 5 gangen diner van Boudoir le Mariage!
Rick Hendriks
Geweldig! De chefkok besteedt veel aandacht aan zijn gasten, geeft veel advies en legt alles goed uit. Er wordt met de gast meegedacht. De gerechten zijn een plaatje om te zien en de smaken zijn ongelooflijk lekker. Wij komen hier zeker terug!
Jacqueline
Ik heb zelden zo lekker gegeten als hier in restaurant Boudoir Le Marriage! We hadden een 6 gangenmenu met een wijnarrangement die door de chef-kok persoonlijk met ons is samengesteld. Het is werkelijk een culinaire beleving en een streling voor de tong! Echt waar, eerlijk is eerlijk, deze man is een topkok die weet hoe hij zijn gasten weet te verwennen. Ook het personeel verdient een pluim voor hun vriendelijkheid en service. Een aanrader voor iedereen die echt eens lekker wil eten! Wij komen in ieder geval zeker terug!
Ruben Rast

You want to share you're experience
with us?