fbpx

Menu

Fine dining delft

Lunch

Sandwiches & toasts

  • Cheddar & Mozzarella Grilled Cheese €7.00

    Op brioche brood met een kopje geroosterde tomatensoep.

  • Sliders €12.00

    Twee handgemaakte miniburgers, mango-augurken, dungesneden rode uien en onze umami-ketchup.

  • Dry aged Ribeye €15.00

    Tranche op sponsachtige en knapperige brioche toast.

  • Portobello, Shiitake & Konings Oesterzwam €13.00

    Paddenstoelen op toast.

  • Falafel €9.00

    Sesam-citroenmayonaise, lente-uitjes/tomatenblokjes en pepermunt-limoenvinaigrette.
    Allemaal verpakt in zacht Libanees plat brood.

Side dishes

  • Fresh Potato Fries €4.00
  • Green Summer Salad €4.00
  • Tangy Spinazie €4.00
  • Luchtig & Knapperig Brioche Brood €4.00

Homemade Desserts

  • Apple Crumble €7.00

    Met vanille ijs.

  • Chocolate Fondant €7.00

    Met framboos sorbet.

Diner

To start with

  • Lightly Smoked Tuna Tartar €16.00

    Verse hollandaisesaus en verfijnd met druppels milde jalapeño vinaigrette

  • Tiradito €15.00

    Dagelijkse keuze sashimi gepresenteerd als moderne versie van ceviche.

  • Tataki Bavette €15.00

    Kort gebraden in onze houtskool roker en gepresenteerd op oosterse wijze

  • Lobster Cocktail €21.00

    Koude kreeft met knapperige sla basis, avocadosalsa en de traditionele cocktailsaus gepresenteerd in een martiniglas.

in between

  • Wild Mushrooms €15.00

    Op toast.

  • Scallops €17.00

    Geroosterde coquilles op auberginetartaar .

  • Mediterranean Octopus van de Grill €17.00

    Geroosterde zoete aardappelkoek en afgemaakt met rokerige en pittige salsa.

Main dishes

  • Tenderloin & Foie Gras €31.00

    In de pan gebakken met tijm en boter. Met bovenop gebakken ganzenlever en afgemaakt met gekarameliseerde appels.
    Medium rare geserveerd

  • Lamb Rack €29.00

    Licht gerookt met een lekker bruin korstje en een roze binnenkant.

  • Dry Aged Rib Eye €24.00

    Snel aangebraden op 350 graden en bekroond met paddestoelen.
    Afgemaakt met basilicum/ansjovisboter

  • Iberico Pork Belly €22.00

    Na 48 uur gepekeld te zijn wordt deze langzaam gegaard voor 5 uur, met als resultaat een krokante buitenkant.
    Geserveerd met een lichtpittige hazelnoot romesco tapenade en bijbehorende salsa.

  • Salmon Torch & Confi €22.00

    Met risotto pearl couscous.

  • Wild Canadian Lobster €29.00

    Hele kreeft levend gestoomd dan gegrild.
    Geserveerd met rokerige geklaarde boter, Japanse salade en frietjes.

desserts

  • Appel Crumble €9.00

    Familie recept.
    Warm uit de oven.

  • Chocolate Fondant €9.00

    Warm uit de oven, geserveerd met een sorbet van framboos.

tour around our menu

iT IS POSSIBLE THAT YOU ARE CURIOUS TO TRY ALL OUR DISHES. WE RECOMMEND YOU THEN. TO TAKE A TOUR AROUND OUR FLAVORS FOR THIS SEASON. YOU ONLY, MUST LET US KNOW BASIC INFORMATION ABOUT YOUR PREFRENCES AND ALLERGIES. BASED ON THIS, WE WILL ADAPT OUR MENU TO YOU.

  • Mini Tour €42.50

    4 Courses

  • Researching Tour €55.00

    5 Courses

  • Queast Tour €65.00

    6 Courses

  • Expedition Tour €75.00

    7 Courses