fbpx

Restaurant delft

Een culinaire avond in Delft bij Boudoir Le Mariage

Als u een goed restaurant zoekt in Delft, kunt u het best bij Boudoir Le Mariage terecht. Ons restaurant in Delft maakt en serveert goed en vers eten in een sfeervolle ambiance.

Onze open keuken creëert het persoonlijke contact dat wij zo belangrijk vinden voor onze gasten. U ziet op deze manier de passie en kunde waarmee wij uw gerechten bereiden met verse ingrediënten en bijzondere technieken en procedures.

Onze keuken bestaat uit veel creativiteit, is geïnspireerd door smaken van over de hele wereld en is bestempeld met hoge kwaliteitsnormen om ingrediënten te kiezen en procedures te selecteren. Elk element, elke smaak en elke kleur in onze gerechten komen van zijn of haar oorspronkelijke bron.

restaurant delft
restaurant delft

De kok van dit restaurant in Delft

Monif Fransisco is de Chef van Boudoir Le Mariage. In zijn open keuken kun je meekijken met de bereiding van deze heerlijke culinaire gerechten.

Monif werk met een CULINAIR MODEL dat simpelweg is gebaseerd op;

 -verse producten met een gecertificeerde oorsprong

– culinaire technieken 

-specifieke procedures om texturen te verbeteren en smaken te synthetiseren.

 Door dit te combineren met zijn ervaring op verschillende breedtegraden over de hele wereld, krijg je een geweldige kans om het rechtstreeks aan te bieden.

Boek je tafel bij Boudoir Le Mariage!