fbpx

Dineren in Delft

Open keuken restaurant

100% verse producten

Toegankelijk voor rolstoelen

Wilt u een avond gaan dineren in Delft? Gezellig met vrienden, familie of uw partner dineren in het prachtige Delft doet u bij Boudoir Le Mariage. U geniet in ons restaurant van gerechten die bereid worden met verse gecertificeerde producten. Ons team verrast u met pure smaken en verbeterde texturen door het gebruik van bijzondere technieken tijdens de bereiding van de gerechten. U proeft invloeden van over de hele wereld als u bij ons in Delft komt eten.

Het is mogelijk dat u benieuwd ben naar al onze gerechten. Dan raden we je aan om een Tripje door Boudoir te nemen. Laat ons weten of u allergieën of wensen heeft. Gebaseerd op dit, maken we een menu speciaal voor u!

Dineren in Delft met heerlijke wijn

Wanneer u gezellig gaat dineren in Delft, mag goede wijn niet ontbreken. In Boudoir Le Mariage geniet u van verrukkelijke wijnen die passen bij het gerecht dat u kiest. Onze wijnexpert adviseert u, met zijn grote kennis over wijn en goed eten, te allen tijde over een geschikte wijn bij uw gerecht. Zo geniet u van een culinair diner. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor private dining. Tijdens deze smaakvolle en exclusieve avond heeft onze Chef Monif alle tijd voor u. Hij deelt graag zijn passie voor food met uw gezelschap terwijl u geniet van bijzondere smaaksensaties.

Kom langs voor een exclusief diner

Wij willen dat iedereen bij Boudoir Le Mariage in Delft kan komen dineren. Zo is onze locatie toegankelijk voor rolstoelgebruikers én houden we graag rekening met uw allergieën. Als u deze doorgeeft tijdens uw reservering, zorgen wij voor een persoonlijk menu. Wilt u graag dineren bij Boudoir Le Mariage in Delft? Plaats dan direct een reservering via het reserveringsformulier of bel ons op 015 889 0823. Bestelt u liever uw eten? Bestel dan direct online en ga heerlijk bij u thuis dineren met gerechten van ons restaurant in Delft!