fbpx

Gezellig dineren in
het centrum van Delft

Open keuken restaurant

100% verse producten

Toegankelijk voor rolstoelen

Bent u op zoek naar een culinair restaurant om heerlijk te dineren in het centrum van Delft? Boudoir Le Mariage verwelkomt u graag. In mijn restaurant geniet u van diverse gerechten, allemaal gemaakt van verse producten met een gecertificeerde oorsprong.

Ik gebruik de beste culinaire technieken en procedures, zodat u van heerlijke smaken en texturen geniet tijdens het dineren in Delft. Samen met vrienden, familie, uw geliefde of alleen; culinair uit eten doet u bij Boudoir Le Mariage in Delft.
dineren delft
Het is mogelijk dat u benieuwd ben naar al onze gerechten. Dan raden we je aan om een Tripje door Boudoir te nemen. Laat ons weten of u allergie├źn of wensen heeft. Gebaseerd op dit, maken we een menu speciaal voor u!

Dineren in Delft met heerlijke wijn

Wanneer u gezellig uit eten gaat in het centrum van Delft, mag goede wijn niet ontbreken. In Boudoir Le Mariage geniet u van verrukkelijke wijnen, die de smaken van de gerechten complementeren. Het personeel en ik kunnen u te allen tijde adviseren over een geschikte wijn bij uw gerechten. Zo geniet u van een culinair diner.

Een trip door Boudoir

Op het menu vindt u diverse gerechten. Wij begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om een keuze te maken. Daarom kunt u tijdens het gezellig uit eten gaan in het centrum van Delft ook een trip door Boudoir maken. U heeft de keuze uit verschillende trips op het menu:

  • Stedentrip – vier gangen
  • Ontdekkingsreis – vijf gangen
  • Boottrip – zes gangen
  • Verre reis – zeven gangen


Kies de trip die het beste bij u past en geniet tijdens het dineren van een heerlijke gastronomische reis door Boudoir Le Mariage in Delft. Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met mijn gasten. Door de open keuken in het restaurant ziet u precies hoe uw gerechten bereid worden. Met veel passie, toewijding en respect voor de producten.

Plaats direct een reservering online

Wilt u graag dineren bij Boudoir Le Mariage in Delft? Plaats dan direct een reservering via het reserveringsformulier of door te bellen naar 0158890823.Ook wanneer u allergie├źn heeft, neemt u contact met ons op. Ik stel graag een persoonlijk menu voor u samen, zodat u toch gezellig uit eten kan bij mijn restaurant in het centrum van Delft. Daarnaast is ons restaurant toegankelijk voor iedereen, ook voor rolstoelgebruikers.Bestelt u liever uw eten? Bestel dan direct online en geniet van mijn gerechten bij u thuis.