fbpx

Diner groepen

Iets speciaals te vieren? Diner groepen? Op zoek naar een locatie om te dineren met een groep?  Dat kan perfect bij Boudoir Le Mariage! Een verjaardagsfeestje, een personeelsuitje of een trouwerij vieren is allemaal mogelijk. Wij hebben een super fijne achtertuin waarin u uw dag kunt vieren en weg kunt gaan met een mooie culinaire ervaring. Lees vooral verder om er achter te komen wat wij voor u kunnen doen om er een spetterende dag van te maken. 

ONZE ACCOMMODATIE

Een goede locatie vinden is essentieel. Boudoir Le Mariage is centraal gelegen en goed bereikbaar; zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Wij hebben een ontzettend mooie tuin beschikbaar, die ideaal is om iets te vieren. Het is belangrijk dat u een feestelijke ervaring ervaart, dus kunnen wij in overleg met u de tuin omtoveren tot uw droomlocatie.

Als u van plan bent om met meer dan 6 personen bij ons te komen, willen we u vragen om vooraf contact met onze manager op te nemen.

Het eten

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk culinair diner. Onze keuken bestaat uit veel creativiteit, is geïnspireerd door smaken van over de hele wereld en is bestempeld met hoge kwaliteitsnormen om ingrediënten te kiezen en procedures te selecteren. Uiteraard is het mogelijk om samen met de chef een menu naar wens samen te stellen. Onder leiding van ons gespecialiseerde personeel wordt dit gegarandeerd een succes.

Voorbereiding diner groepen

Ons team neemt graag alle organisatie uit handen. We bespreken vooraf goed wat uw wensen zijn en gaan hier ook mee aan de slag. Bij Boudoir Le Mariage is niks te gek en wij zullen er voor zorgen dat u een onvergetelijke dag krijgt. Geen stress maar echt alleen maar feest!

Interesse?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op, want ons team denkt graag met u mee om uw dag tot een succes te brengen.