fbpx

Een culinair restaurant in
het centrum van Delft

Open keuken restaurant

100% verse producten

Toegankelijk voor rolstoelen

Bent u op zoek naar een culinair restaurant om heerlijk te dineren in het centrum van Delft? Boudoir Le Mariage verwelkomt u graag. In mijn restaurant geniet u van diverse gerechten, allemaal gemaakt van verse producten met een gecertificeerde oorsprong.

Ik gebruik de beste culinaire technieken en procedures, zodat u van heerlijke smaken en texturen geniet tijdens het dineren in Delft. Samen met vrienden, familie, uw geliefde of alleen; culinair uit eten doet u bij Boudoir Le Mariage in Delft.
Het is mogelijk dat u benieuwd ben naar al onze gerechten. Dan raden we je aan om een Tripje door Boudoir te nemen. Laat ons weten of u allergie├źn of wensen heeft. Gebaseerd op dit, maken we een menu speciaal voor u!

Culinair dineren in mijn restaurant in Delft

Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met mijn gasten en ik wil me niet verschuilen in een keuken. Daarom vindt u in mijn restaurant een open keuken. Zo ziet u met hoeveel aandacht en respect ik uw eten bereid. Ook kom ik, indien gewenst, graag langs uw tafel om het een en ander uit te leggen over mijn gerechten en de verse producten. Komt u ook mijn kookkunsten ontdekken en culinair dineren in mijn restaurant in Delft?

Reserveer direct of bestel online

Wilt u graag culinair uit eten in mijn restaurant in Delft? U bent van harte welkom bij Boudoir Le Mariage. Wilt u zeker zijn van een plek in het restaurant? Reserveer dan direct via het reserveringssysteem of door te bellen naar 0158890823.

Voor Boudoir Le Mariage in Delft is het belangrijk dat iedereen culinair kan dineren. Neem daarom bij allergie├źn gerust contact met ons op. Ik stel graag een persoonlijk menu voor u samen. Ons restaurant is voor iedereen toegankelijk, ook voor rolstoelgebruikers. Wilt u graag thuis in Delft culinair dineren? Ook dat is mogelijk. Bestel uw gewenste gerechten online en geniet van een heerlijk diner in het comfort van uw eigen huis.