fbpx

Een culinair restaurant in het centrum van Delft

Open keuken restaurant

100% verse producten

Toegankelijk voor rolstoelen

Bent u op zoek naar een culinair restaurant om heerlijk te dineren in het centrum van Delft? Boudoir Le Mariage verwelkomt u graag. In mijn restaurant geniet u van diverse gerechten, allemaal gemaakt van verse producten met een gecertificeerde oorsprong.

Ik pas in mijn keuken in Delft de beste culinaire technieken en procedures toe, zodat u tijdens het dineren van heerlijke smaken en texturen geniet. Samen met vrienden, familie, uw geliefde of alleen: culinair uit eten doet u bij Boudoir Le Mariage in Delft!

boudoir le mariage
Het is mogelijk dat u benieuwd ben naar al onze gerechten. Dan raden we je aan om een Tripje door Boudoir te nemen. Laat ons weten of u allergieën of wensen heeft. Gebaseerd op dit, maken we een menu speciaal voor u!

Culinair dineren in mijn restaurant in Delft

Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met mijn gasten en ik wil me dan ook niet verschuilen in mijn keuken. Daarom werk ik in mijn restaurant in Delft in een open keuken, met zicht op mijn gasten. Zo ziet u met hoeveel aandacht en respect ik uw eten bereid. Ook kom ik, indien gewenst, graag langs uw tafel om het een en ander uit te leggen over mijn gerechten en de verse producten. Een avond culinair uit eten in Delft wordt zo écht een complete beleving. U en uw gasten genieten van een onvergetelijke avond! Komt u ook mijn kookkunsten ontdekken en culinair dineren in mijn restaurant in Delft?

Reserveer direct of bestel online

Wilt u graag culinair uit eten in mijn restaurant in Delft? U bent van harte welkom bij Boudoir Le Mariage. Als u zeker wilt zijn van een plek in ons restaurant, reserveert u het best direct via het reserveringssysteem of door te bellen naar 0152122805. Voor Boudoir Le Mariage in Delft is het belangrijk dat iedereen in ons restaurant culinair kan dineren. Neem daarom bij allergieën gerust contact met ons op. Ik stel graag een persoonlijk menu voor u samen. Ons restaurant is voor iedereen toegankelijk, ook voor rolstoelgebruikers.

Wilt u graag thuis in Delft culinair dineren? Ook dat is mogelijk. Wij bieden onze gasten de mogelijkheid tot thuisbezorgen en afhalen. Bestel uw gewenste gerechten online en geniet van een heerlijk diner in het comfort van uw eigen huis.

Boudoir Le Mariage at home

Onze keuken bestaat uit veel creativiteit, is geïnspireerd door smaken van over de hele wereld en is bestempeld met hoge kwaliteitsnormen om ingrediënten te kiezen en procedures te selecteren. Elk element, elke smaak en elke kleur in onze gerechten komen van zijn of haar oorspronkelijke bron.

Chef Monif zorgt elke dinsdag tot en met zondag voor overheerlijke gerechten, die u kunt serveren aan tafel in u eigen privéomgeving.

Wij bezorgen elke dinsdag tot en met zondag van 16:00 tot 19:00.