fbpx

Bruiloft diner in delft

Let the chef decide!

Als er één dag in je leven perfect moet verlopen, is het wel de dag dat je trouwt. Je wilt dat je gasten goed en lekker eten voorgeschoteld krijgen. Ga je een shared dining doen of misschien neem je de keus door een tripje door boudoir te nemen? Er moet natuurlijk ook rekening worden gehouden met eventuele allergieën of wensen. De perfecte locatie met mooie versiering is ook echt een must! Het belangrijkste is: kies iets waar het water je van in de mond loopt! Het is jullie wedding, dus moeten jullie aan het einde van zo’n stressvolle dag natuurlijk wel iets eten waar jullie blij van worden! Boudoir Le Mariage helpt je graag een handje op weg en we zullen je wat tips geven.

Ik ben op deze wereld gebracht door mijn Spaanse moeder en Libanese vader. Hierdoor was het al een feit dat diversiteit door mijn aderen liep. Ik heb driekwart van mijn leven doorgebracht tussen Venezuela, de VS, Libanon en Spanje. Bij mij thuis was er altijd uitzonderlijk lekker eten. Of het nu ontbijt of avondeten was, elke maaltijd van de dag was belangrijk. Over het algemeen moest het altijd rijk van smaak, vers en toegewijd zijn.

Ik ben officieel begonnen met koken bij een commerciële keuken in een Libanees restaurant in Venezuela, in het jaar van 1993. Dit ontstond dankzij mijn vader die mij financieel steunde om dit project uit te voeren, dit zou de eerste stap worden in mijn carrière als chef-kok.
Binnen 10 jaar zijn wij erin geslaagd om nog 4 restaurants te openen op verschillende locaties en met verschillende concepten.

Terwijl mijn vader investeerde en onderhandelde, kookte ik aan een stuk door. Het grootste deel mijn leven bestond uit koken en leren het om vermogen te ontwikkelen en zo voedsel om te zetten in de smaken die ik eerder in mijn hoofd had vastgesteld.

Laat het in een leuk restaurant doen

Er moet natuurlijk voor een bruiloft veel geregeld worden. Stress past niet bij de outfit, dus waarom het niet overlaten aan een ander? Het diner moet een moment zijn waar je volledig kunt ontspannen en gezellig kunt kletsen en genieten van alle indrukken. Mits het goed geregeld is… Kies vooral een restaurant met een mooie ruimte & die ervaring heeft met bruiloften. Een leukje tipje is ook om vooraf een proefdiner te doen. Dan worden een aantal gerechten in een kleine portie klaargemaakt, zodat je van alles een beetje kunt proeven. Zo weet je zeker dat iedereen geniet op deze mooie dag!

Een tripje door Boudoir of een shared dining of andere wensen?

Het diner is een leuk onderdeel van de bruiloft. De belangrijkste vraag  is alleen: wordt het formeel of informeel?

Een shared dining is de nieuwe trend. Er worden dan verschillende gerechten op tafel gezet, die je dan deelt met je tafelgenoot. Op deze manier is er een gezellige en intieme sfeer. Want sharing is caring! Op die manier weet je zeker dat je gasten lekker eten opgediend krijgen op de bruiloft!

Een culinair diner kan ook heel bijzonder zijn op deze speciale dag. Er is heel veel keus en het allerbelangrijkste is dat je iets kiest waar je je goed bij voelt. Een tripje door Boudoir is te vergelijken met een gastronomische reis. Het is een reis vol smaaksensaties. Het fijne hieraan is dat je zelf niet veel hoeft te beslissen. Misschien geniet je van de all time favorite: Tenderloin & Foie Gras. In de pan gebakken met tijm en boter. Met bovenop gebakken ganzenlever en afgemaakt met gekarameliseerde appels. Of een heerlijke Salmon Torch & Confi met risotto pearl couscous. Let the chef decide! Je hoeft alleen je tripje te kiezen. Wordt het een stedentrip met vier gangen of een verre reis met zeven gangen? Er is zelfs nog meer.. Je kan ook voor een vegetarische of een lactose vrije bruiloft gaan. Dont worry! Al jou wensen worden vervuld om dit tot een perfecte dag te laten maken. Een tip voor jou en je fiancé!

Vergeet de kids niet

Een bruiloft met kinderen is al snel favoriet! Kinderen op een bruiloft zorgen voor een grote glimlach. De trouwfoto’s worden er ook nog eens extra leuk door! 😉

Er moet alleen met het eten rekening worden gehouden. Maar het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Kinderen houden van friet met een lekkere snack. Het kost weinig & het wordt over het algemeen met veel enthousiasme ontvangen.

En als allerlaatste……

Vergeet vooral niet te genieten. Dit is een hele bijzondere dag en waarschijnlijk wel een van de mooiste dagen uit je leven. Geniet van elkaar en jullie loved ones! Wij wensen jullie een schitterende dag. Enjoy!

Plan bezichtiging

Let the chef decide!

Chef monif