fbpx

Culinair dineren

Een onvergetelijke bedrijfsdiner

Bedrijfsdiner delft

Hebben jullie een bedrijfsuitje in Delft gepland en zoeken jullie nog een leuk restaurant om achteraf te dineren? Boudoir Le Mariage is de perfecte plek om gezellig met je collega’s een hapje te komen eten. Boudoir Le Mariage is een restaurant gelegen in het hartje van Delft. Ons restaurant heeft een gezellige en omhelzende opzet met betrekking tot verlichting, muziekselectie, decor en aroma. Perfect om te genieten van de culinaire ervaring die wij bieden. Boudoir Le Mariage laat je smaken en geuren ontdekken die je nooit eerder hebt meegemaat 

 

Gangen menu

Een echte culinaire ervaring mee maken? Laat onze chef al jullie gerechten ontzorgen. Hij baseert jullie culinaire tocht op de gerechten die je op onze menukaart ziet staan. 

Jullie hoeven ons alleen jullie voorkeuren, jullie soort smaak of tot welke culinaire gerechten jullie je  aangetrokken voelen door te geven of jullie kunnen het gewoon door Chef Monif laten regelen en jullie laten verrassen. 

Diner op maat

Speciale gelegenheid Een rustige ruimte waar jullie kunnen vergaderen? Of een spectaculaire avond waar jullie de hele avond ontzorgt worden met een private dining, waarbij Chef Monif jullie persoonlijk verrast en informeert over onze gerechten.  

 

Get ready and taste sensations you’ve never seen before!

Private dining

Interesse?

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op, want ons team denkt graag met je mee om jouw dag tot een succes te brengen.

Culinaire ervaringen

Wat een ontdekking! Lang niet in dit restaurant geweest maar de nieuwe(inmiddels een jaar) eigenaar zet echt fantastische gerechten neer.


Jessica
Hier wordt met ziel en zaligheid gekookt! Wat voortreffelijk gegeten en gedronken. Wij hebben ons laten verrassen door te kiezen voor de reis door de kaart. Een aanrader. Kortom, woon je (desnoods) in Groningen en wil je echt verwend worden, rijdt naar Delft en geniet van wat de chef en het personeel je voorschotelen.


Martin van der Kooij
Heerlijjk gegeten samen met een collega. We hadden gekozen voor de Tour around our menu. Chef Monif kwam voor het hoofdgerecht bij ons aan tafel!Ifraah Ghedi
We zijn uitstekend verzorgd door gastheer Niels, het eten was subliem, de aangeraden wijnen complementeerden de avond uitstekend - hier moet je zijn voor een geraffineerd avondje uit en wij zijn snel weer terug!

Thomas Boeren